Derome mark och bostad är en del av Deromegruppen. Deromegruppen är en av Sveriges största träindustrier och är familjeägt. Framförallt är kärnan i Derome mark och bostad trähustillverkning där trä alltid är förstahandsvalet av material.

Derome bygger på plats eller i fabrik, både stort och smått. Från familjevillan till flerfamiljshus i helt nya stadsdelar. Framförallt är Derome verksamt på tillväxtorter i Sverige, framförallt i storstadsregionerna. Utveckling sker från grunden med förädling av mark till helt nya områden och hem. Produktionstakten ligger på ca 400 nyproduktioner per år. Genom att trä är förstahandsvalet blir byggandet klimatsmart och minimerar miljöpåverkan. Derome har kompetensen att bygga upp till sex våningar med trästomme, vilket ger kostnadseffektivitet, flexibilitet och hållbarhet för framtiden jämfört med exempelvis betong. Regeringskansliet har gett Derome utmärkelsen “Utmärkt modernt träbyggande”  

Intresseanmälan

Hittar du ett område som är intressant kan du göra intresseanmälan på bostaden genom att ange dina uppgifter. Du blir då registrerad automatiskt på en intresseanmälningslista.

VIP-koncept

Som vip kund får du inbjudan innan säljstart till visning, samt löpande information kring byggnationen. Det är gratis och inte bindande.

Trygghetskoncept

Derome har ett bra trygghetskoncept som vi kort sammanfattar nedan

  • Garantitid 2 år på entreprenaden, samt 10 år ansvarstid. Inom två år görs en garantibesiktning och de fel som uppdagas åtgärdas kostnadsfritt
  • Derome förvärvar genom sin insatsgaranti de lägenheter som inte upplåts som bostadsrätt. Det skyddar föreningen mot uteblivna intäkter.
  • Under byggtiden är din lägenhet fullvärdesförsäkrad. Sedan måste du själv skaffa en hemförsäkring som gäller från tillträdesdagen.