Nyheter och Inspiration

Bygga-pool-guide

2019-03-17

Har du byggt ditt drömhus och går nu i pooltankar efter den senaste sommarens hetta? En inbjudande och svalkande dröm i trädgården? En pool kan bli ett ordentligt lyft och det är en investering för många år framöver. Det är mycket att tänka på inför ett poolbygge och vi på nybyggen.se har tagit oss en titt på vilka olika typer av pooler det finns, vad man ska tänka på och även sammanställt en del tips till dig som står inför att sätta igång ett poolbygge. Ta en titt på nybyggens bygga-pool-guide!

Läs mer

Vilket larm ska man välja?

2019-02-23

Alla vill självklart göra vad man kan för att motverka inbrott och idag är det relativt vanligt med att ha ett larm installerat om man bor i hus. Ett larm är naturligtvis ingen garanti mot inbrott men fungerar helt klart avskräckande och skapar därmed också en viss trygghet. För dig som nyligen byggt ett nytt hus eller håller på och planerar för husbyggnation är det kanske snart tid att bestämma sig för vilket larm du ska välja. Utbudet är idag mycket stort och att jämföra mellan olika larmpaket och dess innehåll kan tyckas som en riktig djungel. Nybyggen.se har därför tittat lite närmare på fyra smarta larm på marknaden och för att ge er en snabb överblick som kanske kan underlätta dina val. Håll till godo!

Läs mer

Mysfaktor på ett nytt sätt med skortsensfri spis - Ett hett alternativ till kamin eller öppen spis

2019-02-17

Längtar du efter att kunna mysa framför brasan nu under vintern? Har du köpt en bostadsrätt där det inte finns möjlighet att installera kamin eller öppen spis? Inga problem! Idag finns otroligt många bra alternativ med dekorativa spisar och kaminer som eldas med gasol, bioetanol (som alkoholgelé) eller drivs med el. Njut av mysig stämning utan att behöva fundera på varken rök, skorsten, sot eller aska!

Läs mer

Hur smart vill du att ditt hem ska vara?

2019-01-27

Tekniken som möjliggör smartare hem har blivit en allt mer vanligare del av våra liv och våra hem är idag mer eller mindre smarta. Det finns många sätt att förenkla vår vardag och faktiskt även spara en hel del energiförbrukning.

Läs mer

6 fördelar med att köpa nyproduktion

2019-01-20

Det finns många fördelar med att välja en nyproducerad bostad. Det första man tänker på är oftast känslan av att ingen tidigare bott där och att man själv får göra sina val redan från början kring hur bostaden ska inredas. Men en nyproducerad bostad innebär så mycket fler fördelar än så. Här har vi listat de främsta fördelarna med att köpa nytt!

Läs mer