Nyheter och Inspiration

Så får du bästa bolåneräntan efter höjningen

2020-01-23

Går du i tankar om att ansöka om ett nytt bolån, eller funderar du kanske på att omförhandla ditt befintliga sådant? Här bjuder vi på tre enkla men effektiva tips som kan hjälpa dig att pressa ner bolåneräntan.

Läs mer

Del tre av intervjuserien med fastighetsmäklare och deras tankar om nyproduktioner

2019-10-26

Carolina Sohlberg är vår tredje mäklare som blivit intervjuad av oss på Nybyggen.se under sommaren. Hon arbetar i dagsläget på Riksmäklaren i Uppsala. Vi har ställt en rad frågor till henne angående nyproduktion och nedan kan ni ta del av de frågor som ställts och vad Carolina svarat.

Läs mer

Fastighetsmäklare om nyproduktion - Viktor Ekman på Fastighetsbyrån

2019-10-05

Går du i nyproduktionstankar och vill ha en greppbar överblick i ämnet? Vi på Nybyggen.se har intervjuat Viktor Ekman, mäklare på Fastighetsbyrån i Sollentuna för att ta reda på hans syn gällande nyproduktioner och hur marknaden, enligt honom, kommer se ut framöver. Han hjälper oss att svara på en rad viktiga frågor inom ämnet nyproduktion.

Läs mer

Fastighetsmäklare om nyproduktion - tips och tankar

2019-09-07

Vi på nybyggen.se har under sommaren intervjuat mäklare från fastighetsbyråer i olika delar av landet och nu kan du som läsare ta del av deras syn på nyproduktionsbranschen. Under hösten kommer du få följa en rad intervjuer för att få en vidare inblick, tips och idéer för din kommande investering. Först ut är Tess Sintring. Hon har varit verksam inom mäklarbranschen under många år och i dagsläget befinner hon sig på Mäklarringen i Uppsala. Vi på Nybyggen.se har ställt en rad frågor till Tess och nedan kan ni ta del av intervjun.

Läs mer

Bolån vid nyproduktion

2019-08-23

Har du tänkt att byta upp dig och köpa en nyproduktion? Tanken på ett helt nytt boende, som ingen annan har bott i tidigare, där allt är helt fabriksnytt och toaborsten fortfarande är inplastad? Det är ett aningen annorlunda förfarande när det gäller bolån och lånelöfte vid nyproduktion än vid äldre hus och lägenheter. Här går vi igenom vad du ska tänka på.

Läs mer