Nyheter och Inspiration

Fastighetsmäklare om nyproduktion - tips och tankar

2019-09-07

Vi på nybyggen.se har under sommaren intervjuat mäklare från fastighetsbyråer i olika delar av landet och nu kan du som läsare ta del av deras syn på nyproduktionsbranschen. Under hösten kommer du få följa en rad intervjuer för att få en vidare inblick, tips och idéer för din kommande investering. Först ut är Tess Sintring. Hon har varit verksam inom mäklarbranschen under många år och i dagsläget befinner hon sig på Mäklarringen i Uppsala. Vi på Nybyggen.se har ställt en rad frågor till Tess och nedan kan ni ta del av intervjun.

Läs mer

Bolån vid nyproduktion

2019-08-23

Har du tänkt att byta upp dig och köpa en nyproduktion? Tanken på ett helt nytt boende, som ingen annan har bott i tidigare, där allt är helt fabriksnytt och toaborsten fortfarande är inplastad? Det är ett aningen annorlunda förfarande när det gäller bolån och lånelöfte vid nyproduktion än vid äldre hus och lägenheter. Här går vi igenom vad du ska tänka på.

Läs mer

Bygga-pool-guide

2019-03-17

Har du byggt ditt drömhus och går nu i pooltankar efter den senaste sommarens hetta? En inbjudande och svalkande dröm i trädgården? En pool kan bli ett ordentligt lyft och det är en investering för många år framöver. Det är mycket att tänka på inför ett poolbygge och vi på nybyggen.se har tagit oss en titt på vilka olika typer av pooler det finns, vad man ska tänka på och även sammanställt en del tips till dig som står inför att sätta igång ett poolbygge. Ta en titt på nybyggens bygga-pool-guide!

Läs mer

Vilket larm ska man välja?

2019-02-23

Alla vill självklart göra vad man kan för att motverka inbrott och idag är det relativt vanligt med att ha ett larm installerat om man bor i hus. Ett larm är naturligtvis ingen garanti mot inbrott men fungerar helt klart avskräckande och skapar därmed också en viss trygghet. För dig som nyligen byggt ett nytt hus eller håller på och planerar för husbyggnation är det kanske snart tid att bestämma sig för vilket larm du ska välja. Utbudet är idag mycket stort och att jämföra mellan olika larmpaket och dess innehåll kan tyckas som en riktig djungel. Nybyggen.se har därför tittat lite närmare på fyra smarta larm på marknaden och för att ge er en snabb överblick som kanske kan underlätta dina val. Håll till godo!

Läs mer

Mysfaktor på ett nytt sätt med skortsensfri spis - Ett hett alternativ till kamin eller öppen spis

2019-02-17

Längtar du efter att kunna mysa framför brasan nu under vintern? Har du köpt en bostadsrätt där det inte finns möjlighet att installera kamin eller öppen spis? Inga problem! Idag finns otroligt många bra alternativ med dekorativa spisar och kaminer som eldas med gasol, bioetanol (som alkoholgelé) eller drivs med el. Njut av mysig stämning utan att behöva fundera på varken rök, skorsten, sot eller aska!

Läs mer