Nyheter och Inspiration

Badrumsspecial - Inspiration och trendspaning

Sat Nov 03 07:24:00 UTC 2018

Vi har fått en ny pratstund med inredarna Ewa och Johanna på SKAPA Kök & Rum som även medverkade till vår köksspecial i våras. Har du inte redan tagit del av den så finns den här under Nyheter & Inspiration. Denna gång är istället inredning av badrum på agendan och här följer en trendspaning på temat badrum och förhoppningsvis även en hel del inspiration och nyttiga tips till dig som bygger hus, eller skall planera badrum i en nyproduktion.

Läs mer

Nya Hovås - En ny stadsdel i sydvästra Göteborg

Fri Oct 26 10:04:00 UTC 2018

Ibland byggs det något speciellt, något som blir något utöver det vanliga. Nya Hovås tycker vi definitivt är värt att lyfta fram som ett av Västsveriges mest spännande bostadsprojekt. Här samverkar flera byggherrar och resultatet blir en ny stadsdel med närhet till salta bad och storstad. Läget är som alltid det viktigaste för många, och den lantliga idyllen vid havet kunde knappast vara mycket bättre när den nya stadsdelen växer fram.

Läs mer

Checklista - Några enkla tips för en smidig flytt

Sun Oct 21 17:01:00 UTC 2018

Har du hittat ditt drömboende? Börjar det närmar sig inflyttning? Spännande tider väntar! Här kommer några tips för en smidig flytt från oss på nybyggen.se i form av en enkel checklista. Och kom ihåg, vänta inte för länge med att ordna med det som behövs göras, se till att börja i tid!

Läs mer

Hållbart boende - Kloka val för framtiden

Sat Oct 06 22:00:00 UTC 2018

Hållbarhet inom byggbranschen är inget nytt, men är i större fokus än någonsin tidigare. Det är lätt att tänka energisnåla kylskåp och effektiv uppvärmning när man funderar kring hållbarhet. Vi fick möjligheten att ställa några frågor under en pratstund med Tobias Berge, som arbetar med installationslösningar på Sweco, kring hållbarhet, trender och vad man kan tänka på - på temat hållbarhet.

Läs mer

Avgiftsfria månader och sjunkande priser - Köparens marknad?

Fri Sep 28 22:00:00 UTC 2018

Rapporter om sjunkande bostadspriser kommer allt tätare trots att byggandet av nyproducerade bostäder sker i allt långsammare takt. Flera experter menar att fler inbromsande åtgärder mot bolån kan öka risken för en ytterligare bred nedgång av bostadspriser. Byggbolagen erbjuder dessutom bättre villkor för att öka intresset för nyproduktion, som avgiftsfria månader och trygghetspaket runt köpet för dig som privatperson.

Läs mer